it’s time to

GETinSHAPE 

7

RxGUIDE
ZILVERFITNESS

Welkom bij ZilverFitness, dé plek waar u kracht en mobiliteit terugwint voor het dagelijks leven. Merkt u dat alledaagse bewegingen zoals tillen, hurken of opstaan wat moeizamer gaan? Bij ons traint u precies die bewegingen die u elke dag nodig hebt. Onder begeleiding van een ervaren coach oefent u functionele bewegingen die gericht zijn op het versterken van uw spieren en botten, zodat u kracht opbouwt waar dat echt telt.

    SWEAT les Sportschool waalwijk

    VOOR WIE IS ZILVERFITNESS

    Onze deelnemers zijn over het algemeen tussen de 55 en 75 jaar oud (al zijn er altijd uitzonderingen). Ze hebben de wens om fitter te worden en maken overdag tijd vrij voor een uurtje beweging. De trainingen worden aangepast aan hun eigen niveau. Wat hen verbindt, is hun motivatie om actief te blijven en hun openheid voor begeleiding.

    Volgens neurowetenschapper Erik Scherder is beweging en krachttraining hét antwoord op o.a. corona, omdat dit je afweersysteem op peil houdt, je lijf in conditie houdt en het risico op dementie verkleint. Ook de Gezondheidsraad adviseert om minimaal tweemaal per week bot- en spierversterkende oefeningen te doen, dat om vallen te voorkomen en zo nog lang functioneel door het leven te gaan.

    HOE ZIET EEN ZILVERFITNESS WORK-OUT ERUIT?

    Elke les is gevarieerd en aangepast aan uw niveau, maar altijd gericht op praktische oefeningen die uw levenskwaliteit verbeteren. In onze kleine, gezellige groepen wordt u persoonlijk begeleid, wat ervoor zorgt dat u gemotiveerd blijft om wekelijks te trainen. Uiteraard is wandelen, fietsen of tuinieren goed, maar de Gezondheidsraad adviseert juist op latere leeftijd bot- en spierversterkende oefeningen voor een optimale gezondheid. ZilverFitness helpt u daarbij!

    VOORDELEN VAN ZILVERFITNESS

    • Je wordt fitter
    • Je wordt sterker in botten en spieren
    • Je wordt leniger
    • Het is reuze gezellig
    • Je verbetert de techniek van oefeningen
    • Je gaat sporten weer leuk vinden
    • Je wordt mentaal sterker
    • Je dagelijks leven wordt gemakkelijker

    VEEL VOORKOMENDE OEFENINGEN

    Bekijk ze op YouTube!

    COME AND JOIN NOW

    Crossfit vrouwen Waalwijk Tilburg
    Fuctional Body Building Waalwijk Tilburg
    Fuctional Body Building Tilburg Waalwijk

    GIVE IT YOUR 100%