RxGUIDEaanbod

 

ons aanbod voor jou
Bij RxGUIDE hebben we een gevarieerd aanbod. Met onze verschillende soorten lessen sluiten we elke dag zo goed mogelijk aan bij jouw specifieke doelen. En goed om te weten… Elke les voer je uit op je eigen niveau. Of je nu starter bent of een ervaren crossfitter, onze coaches zorgen voor een uitdaging op maat!

Groepslessen

CrossFit®

Variatie, uitdaging en voldoening. CrossFit is hét trainingprogramma voor iedereen. Samen trainen in een groep, maar helemaal op jouw niveau onder begeleiding van onze professionele coaches. Wij helpen jou te werken aan de fitste en gezondste versie van jezelf.

Functional Body Building

Dezelfde variatie en gezelligheid als bij CrossFit, maar minder hoge intensiteit en meer focus op kracht en gecontroleerd bewegen. Functional Body Building is er om nog beter aan te sluiten bij specifieke doelen. Bijvoorbeeld als moet herstellen van een blessure, je heel gericht sterker wil worden. Of tijdens en na je zwangerschap.

SWEAT

SWEAT-training doet precies dat wat het zegt. Zweten, vet verbranden en werken aan een ijzersterk uithoudingsvermogen. We werken in verschillende energiesystemen om te zorgen dat je uithoudingsvermogen de beste prikkel krijgt. Eenvoudige, veelal bodyweight-oefeningen, maar uiterst effectief.

Individueel aan de slag

Open Gym

Tijdens de Open Gym heb je de vrijheid om zelfstandig te trainen. Je kunt specifiek werken aanje kracht of je bezig houden met het ontwikkelen van nieuwe skills.

Personal Training & Zwangerschap

Werk 1 op 1 met jouw coach en ontvang een volledig op maat gemaakt trainings- én voedingsprogramma. We creëren een omgeving waar alles in het teken staat van het bereiken van jouw doel.

VOEDINGSADVIES

Voedingsadvies & Sport

Je wil aan de slag met voeding en gezondere keuzes maken die je op de lange termijn volhoudt. Je hebt het al op verschillende manier geprobeerd maar tot op heden zonder succes. Wij helpen je graag op weg naar een duurzaam resultaat.

SAMENWERKEN MET BEDRIJVEN

Aanbod op maat

We delen onze passie, kennis en expertise graag met anderen. Dat doen we dagelijks met de leden uit onze community. Maar soms ook daarbuiten. Door het geven van inspirerende presentaties, het maken van een trainingsprogramma of het opzetten van train de trainer projecten voor bedrijven.

7

COME AND JOIN NOW

SWEAT training Waalwijk Tilburg Sportschool
Sportschool Crossfit Waalwijk Tilburg

GIVE IT YOUR 100%