it’s time to

knowwhat’sgood 

7

RxGUIDEVoedingsadvies

Wil je aan de slag gaan met voeding en leren om gezondere en bewuste keuzes te maken die je op de lange termijn kunt volhouden? Heb jij de ‘wil’ om te veranderen en sta je open om dit in kleine stappen te doen? Als die ‘wil’ er is, helpen we je graag.

  Voedingsadvies Sporten training

  VOOR WIE IS?

  Misschien ben je al een tijdje enthousiast om aan de slag te gaan met je voeding. Dit om jouw persoonlijke doelen na te streven. Maar eigenlijk loop je elke keer weer vast! Je hebt het al op verschillende manieren geprobeerd maar tot op heden zonder succes. Je bent op dit moment namelijk “bewust onbekwaam“. Je wilt wel, maar het lukt niet en je bent je daar bewust van. We weten dat dit niet altijd een even leuk gevoel is, maar daarentegen ben je een belangrijke stap aan het zetten om iets te leren. daar gaan we jou bij helpen.

  WAT KRIJG JE VAN ONS

  Het doel van dit advies is jou te helpen bij het vergroten van jouw basiskennis. We bekijken jouw huidige manier van eten en geven je tips en tools die jou gaan helpen om je gewenste doelstelling te bereiken, of dit nu het verlagen van je vetpercentage, het hebben van meer energie gedurende de dag of het opbouwen van spiermassa betreft. We willen je op een simpele manier laten inzien en uitleggen wat voeding voor jou kan betekenen, als een lifestyle met alle ruimte om te genieten.

  VOORDELEN VAN VOEDINGSADVIES

  • Voedingsleer begrijpen
  • Verhogen van je energiepeil
  • Vetpercentage verlagen
  • Spiermassa maximaliseren
  • Sneller herstellen
  • Beter slapen

  COME AND JOIN NOW

  Crossfit vrouwen Waalwijk Tilburg
  Veelgestelde vragen sportschool Crossfit Waalwijk Tilburg
  Crossfit Brabant sportschool

  GIVE IT YOUR 100%