just ask

FAQ

 

Hieronder vind je antwoorden op veelgestelden vragen die we in de afgelopen jaren kregen van onze (nieuwe) leden. Staat jouw vraag of het juiste antwoord er niet tussen? Laat het ons weten. We staan je graag te woord.

>> Algemene vragen

leeg laten

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ben ik al fit genoeg voor CrossFit?
Het antwoord hierop is ja. Nog teveel mensen denken dat je eerst fit moet zijn om met CrossFit te starten. En dat is juist heel jammer want hierdoor laten mensen kansen liggen om op een korte termijn te werken aan gezondheid en zich beter voelen. CrossFit is het meest ideale programma om mee te starten. Deskundige coaches voorzien jou van aandacht, kennis onder plezierige omstandigheden. Elke workout wordt gepersonaliseerd, rekening houdende met jouw niveau. Tevens wordt rekening gehouden met het gebruik van medicijnen of eventuele blessures (uit het verleden).
Hoe ziet een proefles CrossFit® eruit?

Jij gaat kennis maken met onze coaches

Nadat jij je hebt aangemeld bij ons, koppelen wij jouw profiel aan een van onze professionele en goedlachse coaches.

Ervaar vrijblijvend jouw gratis intake

We vinden het belangrijk dat jij je bij ons gaat thuis voelen en dat je een duidelijk beeld krijgt van welke soorten lessen we bieden. Wil je in groepsverband aan de slag of toch liever 1 op 1? Welke lessen passen het beste bij jouw doelstelling? En kan jij het sporten combineren met je huidige levensstijl.

Om te kijken of CrossFit bij jou past gaan we vervolgens een CrossFit les proberen. Je gaat ervaren hoe een les is opgebouwd, je zal enkele bewegingen gaan leren en tot slot ga je een workout ervaren, welke is afgestemd op jouw persoonlijke niveau. En niet te vergeten maak jij kennis met de meest gezellige en sportiefste community van Waalwijk en omstreken.

Selecteer samen met jouw coach je ‘fitness traject’

Na je introductie les zal je coach je helpen een fitness traject te kiezen, je persoonlijke doelen te stellen en je uitleg geven over de verschillende flexibele lidmaatschappen. Uiteraard zit je nergens aan vast en heb je altijd de mogelijkheid om er rustig over na te denken.

Zijn er kleding voorschriften?

Het is belangrijk dat je sportkleding aan doet waar je je comfortabel in voelt.

Qua schoenen raden we aan om te gaan voor een echte Crossfitschoen. Die hebben een stevige en stabiele zool voor tijdens het gewichtheffen, maar bieden vaak ook flexibiliteit voor hardlopen. 

Moet ik een handdoek meenemen?

Ja, het is een goed idee om een handdoek mee te nemen. Fijn om op een bankje of op de grond te leggen tijdens oefeninen. En… als het goed is heb je hem zeker nog om je zweet af te vegen;)

Veelgestelde vragen sportschool Crossfit Waalwijk Tilburg

>> CrossFit Waalwijk

leeg laten

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Is er een kleedruimte in Waalwijk?

Ja bij onze CrossFit locatie in Waalwijk hebben we een kleedkamer waar je je kan omkleden.

Douchen is op de deze locatie is niet mogelijk.

Kan ik douchen bij Waalwijk?

Nee, we hebben geen douches. Al dat zweet mag je er dus thuis afspoelen.

Kan ik wat te eten / drinken in Waalwijk kopen?

Onze gratis koffie en thee wordt door veel van onze leden gewaardeerd. Tegen betaling kun je daarnaast genieten van onze heerlijke hersteldrankjes en proteïnerepen.

Een smakelijke beloning na het zweten.

Kan ik gemakkelijk en gratis parkeren in Waalwijk

Jazeker! We hebben een eigen parkeerplaats voor de deur. Met meer dan genoeg plekken. En voor je fiets hebben we ook een mooi plekje. Die mag je dus ook meenemen;)

Hoe groot is de CrossFit box in Waalwijk

Stap binnen bij de allereerste officiële CrossFit in Waalwijk. Onze CrossFit-box beslaat maar liefst 400 m2, verdeeld over twee ruimtes. Onze WOD-ruimte biedt voldoende ruimte voor elke workout, terwijl onze ruime open gym jou de vrijheid geeft om te werken aan het verbeteren van je specifieke doelen, al dan niet met persoonlijke coaching.

>> CrossFit Piushaven

leeg laten

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Is er een kleedruimte in Tilburg?

Ja bij onze CrossFit locatie in Tilburg hebben we een kleedkamer waar je je kan omkleden, tevens heb je er de mogelijkheid om er te douchen.

Kan ik douchen bij Tilburg?

Ja bij onze CrossFit locatie in Tilburg hebben we douches. Dit maakt het mogelijk om na je training fris en vol energie aan je dag te beginnen.

Kan ik wat te eten / drinken in Tilburg kopen?

Onze gratis koffie en thee wordt door veel van onze leden gewaardeerd. Tegen betaling kun je daarnaast genieten van onze heerlijke hersteldrankjes en proteïne repen. Een smakelijke beloning na het zweten.

Kan ik gemakkelijk en gratis parkeren in Tilburg?

Jazeker! Je kunt gratis parkeren aan de Havendijk. Er is niet altijd voldoende plek. Woon je in de buurt? Dan is het dus slim om op de fiets te komen.

RxGUIDE sportschool Waarlwijk Tilburg logo
9
7
Veelgestelde-vragen-crossfit-sportschool

U vraagt, wij... antwoorden!