7

RxGUIDEFunctionalFysio

De RxGUIDE Functional Fysio scholing heeft als focus functioneel trainen, krachttraining en core training voor fysiotherapeuten. Het doel van deze scholing is om fysiotherapeuten uit te rusten met geavanceerde kennis en praktische vaardigheden op deze gebieden, zodat zij hoogwaardige zorg kunnen leveren die aansluit bij de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

  Gratis proefles CrossFit sportschool Tilburg

  CONTACTUREN EN ZELFSTUDIE-UREN

  De cursus zal een volledige dag beslaan. De deelnemende fysiotherapeuten worden ontvangen vanaf 8:30 op locatie. Om 9:00 zal de cursus starten. Er is sprake van een fysieke cursus op locatie. Er zal een middagpauze zijn waar wordt gezorgd voor een gezonde lunch die voldoet aan de facetten van een gezonde leefstijl. De dag zal worden afgesloten om 16:30. Dit houdt in dat het aantal contacturen neerkomt op 8 uur.

  Het theoretisch cursusmateriaal omvangt kennis over anatomie, fysiologie en de basisprincipes van functioneel trainen. Daarnaast zullen er wetenschappelijke artikelen worden gedeeld over functioneel trainen en aandoeningen voorkomend binnen de fysiotherapeutische praktijk. Het zelfstudiemateriaal zal 8 uur omvangen.

  Tijdens de cursus zal er een fysiek en mondelinge toetsing plaatsvinden begeleidt door de cursusbegeleiding. Nadien zal er een theoretische herhaling verschijnen op het online platform waar de cursisten toegang tot hebben en informatie kunnen terugvinden over de gevolgde cursus.

  WAT KAN MEN VERWACHTEN?

  • Diepgaande theoretische kennis over functioneel trainen, krachttraining en core training en hoe deze benaderingen kunnen worden geïntegreerd in fysiotherapeutische behandelplannen.
  • Praktische vaardigheden in het ontwerpen en aanpassen van trainingsprogramma’s die zijn afgestemd op de individuele behoeften en mogelijkheden van patiënten.
  • Inzicht in de nieuwste onderzoeksontwikkelingen en evidence-based praktijken op het gebied van functioneel trainen en krachttraining.
  • Casuïstiek en voorbeelden die de vertaalslag maken van theorie naar praktijk, zodat de fysiotherapeuten deze kennis direct kunnen toepassen in hun eigen werkzaamheden.

   VOOR WIE IS DEZE SCHOLING OPGEZET?

   Wij richten ons met deze scholing op ervaren en leergierige fysiotherapeuten die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden op het gebied van functioneel trainen, krachttraining en core training. Deze scholing stelt hen in staat om hoogwaardige zorg te leveren die aansluit bij de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. De verwachtingen van de scholing liggen in lijn met de professionele groei en het leveren van optimale patiëntenzorg.

   VEEL VOORKOMENDE OEFENINGEN

   Bekijk ze op YouTube!

   COME AND JOIN NOW

   Crossfit vrouwen Waalwijk Tilburg
   Sportschool Waalwijk crossfit
   Crossfit Brabant sportschool

   GIVE IT YOUR 100%