it’s time to

GETinSHAPE 

7

RxGUIDE PersonalTraining

Met personal training bij RxGUIDE werk jij 1 op 1 met een van onze coaches en ontvang jij een volledig op maat gemaakt trainingsprogramma. We creëren een omgeving waar alles in het teken staat van het bereiken van jouw doelen.

  Waalwijk Personal Training Brabant

  VOOR WIE IS PERSONAL TRAINING

  Hoewel we er van overtuigd zijn dat CrossFit geschikt is voor iedereen, kan het zijn dat het (nog) niet goed aansluit bij jou specifieke doelen/wensen of dat je behoefte hebt aan verdieping. Kijk hieronder of een van onze programma’s bij jouw past

  Heb je interesse? Neem contact met ons op via info@rxguide.nl.

   

  VORMEN VAN PERSONAL TRAINING

  Voor deze specifieke en individuele aandacht bieden we personal training aan in verschillende vormen:

  • START IN 6
  • POST PARTUM PROGRAMMA
  • PERSONAL TRAINING
  • HYBRID PERSONAL TRAINING
  • SKILL / LIGT PERSONAL TRAINING

  PERSONAL TRAINING IN VERSCHILLENDE VORMEN

  START IN 6

  In een zestal 1-op-1 sessies stomen we jou klaar voor CrossFit. Tijdens de sessies behandelen we de basis beweegvormen, maak je kennis met weightlifting/gymnastics en onderwerpen we je aan de eerste high intensity workouts. Zodat je met enige ervaring en vol zelfvertrouwen aan de groepslessen kan deelnemen.

  6 sessies van 45-60 min.
  €250

  POST PARTUM PROGRAMMA

  Net zoals we je hebben willen helpen in de aanloop naar je bevalling, doen we dat ook graag in de nasleep ervan. Je lichaam heeft een ultieme workout achter de rug. Het herstel heeft tijd en een rustige opbouw nodig, gun je lijf dat ook.

  Met dit programma van 8-12 weken en bijbehorende 1-op-1 momenten helpen we je op weg om je weer vertrouwd te voelen met/in je “nieuwe” lijf.

  30 – 45 min per sessie
  €30 – €45 per sessie

  Totale programma is 6-10 sessies. We kijken samen naar wat het beste bij jouw herstel past.

  1-OP-1 PERSONAL TRAINING

  1-op-1 coaching, samen werken aan jouw doelen en aandacht voor alle facetten van fitness en gezondheid. Personal Training is de beste investering in jouw welzijn en kennis over een gezonde levensstijl.

  45 – 60 min per sessie
  €45 – €60 per sessie

  HYBRID PERSONAL TRAINING

  De beste combinatie van zelfstandig trainen en persoonlijke aandacht. 1x per maand een 1-op-1 sessie om samen te werken aan jouw doelen en je progressie te evalueren. De rest van de maand ga je 3 of 5 x per week zelfstandig aan de slag met jouw persoonlijke programma.

  1x Personal training per maand
  +
  3x p.w.  of  5x p.w. specifieke online programming

  Incl. toegang open gym, maar geen lessen.
  €100 / €120 per maand

  SKILL / LIGHT PERSONAL TRAINING

  Altijd al die pull-up willen leren of heb je wat technische tips nodig voor je weightlifting? De skill-sessie is een korter 1-op-1 moment waarin we jou helpen met het aanleren van specifieke skills en verbeteringen. Wanneer je belastbaarheid lager is bijvoorbeeld door blessure, (post) zwangerschap, overgewicht etc. is de light-sessie een ideale vorm om weer met sporten te beginnen. De kortere/lichtere belasting en persoonlijke aanpassingen tijdens deze sessie helpen jou met je eerste stappen richting een gezonder en fitter leven.

  30 min per sessie
  €30 per sessie

  COME AND JOIN NOW

  Personal Training Tilburg Waalwijk
  Personal Training Waalwijk Brabant
  Personal Training Waalwijk Tilburg

  GIVE IT YOUR 100%