it’s time to

GETinSHAPE 

7

RxGUIDE
FUNCTIONAL BODY BUILDING

Functional Body Building (FBB) combineert elementen uit de functionele Crossfit training met traditionele body building. Samen leggen we in deze les de nadruk op het ontwikkelen van kracht, stabiliteit en lichaamsbewustzijn. De intensiteit ligt daarmee lager dan bij de reguliere Crossfit lessen.

Onder begeleiding van onze professionele én gezellige coaches ga je samen met anderen een uur lang aan de slag.

  Fuctional Body Building

  VOOR WIE IS FUNCTIONAL BODY BUILDING (FBB)

  Functional Body Building is heel geschikt als je werkt aan specifieke doelen. Bijvoorbeeld als je moet herstellen van een blessure, gericht sterker wilt worden, of tijdens en na je zwangerschap. Ook dan kan FBB een slimme keuze zijn.

  Tegelijkertijd is Functional Body Building bij RxGUIDE echt voor iedereen! Onze coaches in Waalwijk en Tilburg leggen elke oefening namelijk stap voor stap uit en je voert ze uit op je eigen niveau.

  Is iets nog niet passend voor jou? Dan geven we je een alternatief. 

  HOE ZIET EEN FUNCTIONAL BODY BUILDING WORK-OUT ERUIT?

  In de basis heeft een functional body building-les dezelfde structuur als een CrossFit les, met dezelfde coaches die jou hierin begeleiden. Gezamenlijk doorloop je de warming-up waarna je de workout uitgelegd krijgt. Deze workouts bestaan voornamelijk uit krachtblokken met als doel sterker worden en kwalitatief beter leren bewegen. We gebruiken tempo werk en trainen unilateraal, waarbij je beide lichaamskanten afzonderlijk van elkaar traint. De meest effectieve manier van trainen voor het verbeteren van stabiliteit en het verminderen van het risico op blessures. Elke week zijn de functioneel body building lessen uniek en uitdagend. 

  VOORDELEN VAN FUNCTIONAL BODY BUILDING

  • Je wordt fitter
  • Je wordt sterker
  • Je verkleint de kans op blessures 
  • Je verbetert de techniek van oefeningen
  • Je kan gewicht verliezen
  • Je wordt mentaal sterker
  • Je dagelijks leven wordt gemakkelijker

  VEEL VOORKOMENDE OEFENINGEN

  Bekijk ze op YouTube!

  COME AND JOIN NOW

  Crossfit vrouwen Waalwijk Tilburg
  Fuctional Body Building Waalwijk Tilburg
  Fuctional Body Building Tilburg Waalwijk

  GIVE IT YOUR 100%