7

RxGUIDECrossFit

Variatie, uitdaging en voldoening, CrossFit is hét trainingprogramma voor iedereen. Samen trainen in een groep, maar helemaal op jouw niveau onder begeleiding van onze professionele coaches.

Ontdek de voordelen van functioneel trainen en ervaar CrossFit samen met ons en de gezellige community van CrossFit Waalwijk/Piushaven.

  Gratis proefles CrossFit sportschool Tilburg

  VOOR WIE IS CROSSFIT

  CrossFit bij RxGUIDE is voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau! We begeleiden je bij elke workout en passen deze, waar nodig, aan. Zo zorgen we dat de intensiteit en complexiteit van de les goed aansluit op jouw vaardigheden en belastbaarheid. Dit maakt CrossFit het beste fitness programma voor zowel beginners als gevorderden. Kom CrossFit ervaren bij onze vestiging in Waalwijk en/of Tilburg.

  HOE ZIET EEN CROSSFIT WORK-OUT ERUIT?

  Elke week maken we een nieuwe, leuke en uitdagende programmering. We begeleiden je door de warming-up, veelal gevolgd door een kracht en/of techniek blok. Hier staat de ontwikkeling van kracht en specifieke vaardigheden centraal. Het hoogtepunt van de les is de WOD (workout of the day), deze is elke dag anders. We variëren in duur, intensiteit en samenstelling van oefeningen om het maximale trainingresultaat te behalen.

  De kwaliteit en veiligheid van bewegen staan altijd voorop en onze professionele coaches helpen je hierbij.

  VOORDELEN VAN CROSSFIT

  • Je wordt fitter
  • Je wordt sterker
  • Je kan gewicht verliezen
  • Je wordt mentaal sterker
  • Je dagelijks leven wordt gemakkelijker

  VEEL VOORKOMENDE OEFENINGEN

  Bekijk ze op YouTube!

  COME AND JOIN NOW

  Crossfit vrouwen Waalwijk Tilburg
  Sportschool Waalwijk crossfit
  Crossfit Brabant sportschool

  GIVE IT YOUR 100%