it’s time to

GROEPSLESSEN

7

RxGUIDEGROEPSLESSEN

Welkom bij RXGuide CrossFit, waar we jouw gids zijn naar een gezonder, sterker en fitter leven! Bij RXGuide geloven we in de kracht van variatie en individualiteit, en daarom bieden we een scala aan groepslessen die zijn ontworpen om aan de behoeften en doelen van elke sporter te voldoen.

Onze diverse groepslessen zijn ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende trainingsstijlen en fitnessniveaus, en we zijn er trots op dat we voor iedereen iets te bieden hebben. Of je nu een doorgewinterde CrossFit-atleet bent die op zoek is naar een uitdagende WOD, iemand die geïnteresseerd is in het opbouwen van functionele kracht met functional bodybuilding, of gewoon op zoek bent naar een intensieve cardio-sessie met onze Sweat-klasse, bij RXGuide vind je een programma dat bij jou past.

  SWEAT training Waalwijk Tilburg Sportschool

  WAT IS CROSSFIT

  Elke week maken we een nieuwe, leuke en uitdagende programmering. We begeleiden je door de warming-up, veelal gevolgd door een kracht en/of techniek blok. Hier staat de ontwikkeling van kracht en specifieke vaardigheden centraal. Het hoogtepunt van de les is de WOD (workout of the day), deze is elke dag anders. We variëren in duur, intensiteit en samenstelling van oefeningen om het maximale trainingresultaat te behalen.

  De kwaliteit en veiligheid van bewegen staan altijd voorop en onze professionele coaches helpen je hierbij.

  WAT IS SWEAT

  De SWEAT-les is er voor iedereen die graag wilt vlammen, maar niet altijd op zoek is naar de, soms, complexe oefeningen in de CrossFit workouts. Tijdens de SWEAT-les maken voornamelijk gebruik van bodyweight-oefeningen en eventueel dumbbells en kettlebells.

  We bieden deze les aan bij onze vestiging in Waalwijk en Tilburg.
  De SWEAT-les is eenvoudig, toegankelijk en doelgericht. Je werkt aan een ijzersterk uithoudingsvermogen.

  WAT IS FUNCTIONAL BODY BUILDING

  Functional Body Building is heel geschikt als je werkt aan specifieke doelen. Bijvoorbeeld als je moet herstellen van een blessure, gericht sterker wilt worden, of tijdens en na je zwangerschap. Ook dan kan FBB een slimme keuze zijn.

  Tegelijkertijd is Functional Body Building bij RxGUIDE echt voor iedereen! Onze coaches in Waalwijk en Tilburg leggen elke oefening namelijk stap voor stap uit en je voert ze uit op je eigen niveau.

  Is iets nog niet passend voor jou? Dan geven we je een alternatief. 

  VEEL VOORKOMENDE OEFENINGEN

  Bekijk ze op YouTube!

  Row

  COME AND JOIN NOW

  SWEAT les Sportschool waalwijk
  Sweat training
  Training sportschool

  GIVE IT YOUR 100%