it’s time to

GETinSHAPE 

7

RxGUIDE
CROSSFIT KIDS

CrossFit Kids is specifiek ontworpen voor de leeftijdsgroep van 6 tot 13 jaar. De essentie ligt in het stimuleren van gezonde bewegingspatronen gedurende de kindertijd en adolescentie. Op een dynamische, speelse en af en toe competitieve wijze streven we ernaar om kinderen in Tilburg en omgeving veerkrachtiger, krachtiger en fitter te maken, wat direct bijdraagt aan het versterken van hun zelfvertrouwen. 

  kids crossfit tilburg waalwijk

  VOOR WIE IS CROSSFIT KIDS

  Speciaal ontworpen voor kids van 6 tot 13 jaar! Onze CrossFit kids les is meer dan zomaar een activiteit; het is een op maat gemaakt CrossFit programma dat perfect inspeelt op de specifieke ontwikkelingsbehoeften van onze kiddos.

  Bij RxGUIDE CrossFit Piushaven laten we de jonge deelnemers niet alleen bewegen, maar ook zelfvertrouwen opbouwen, leren samenwerken door middel van teamwork en bovenal heel veel plezier beleven! Tijdens de lessen werken de kinderen aan essentiële grondmotorische vaardigheden, bevorderen ze sportiviteit, team-work en helpen we ze hun omgangsvormen te verbeteren. Bovenal is het gewoon heel erg leuk!

   

  HOE ZIET EEN CROSSFIT KIDS LES ERUIT?

  De CrossFit Kids- les is een 45 -60 minuten durende belevenis, een uniek avontuur voor elk kind. Ongeacht hun leeftijd of eerdere ervaring, kan ieder kind meedoen aan het CrossFit-kids-programma. 

  Bij het eerste bezoek word je samen met je kind hartelijk verwelkomd door de CrossFit Kids coach. We starten met een energieke warming-up, gevolgd door een uitleg van een nieuw te leren CrossFit-oefening. Vervolgens gaan we gezamenlijk, in teamverband of met z’n tweetjes, een pittige workout aan, waarin ieder kind lekker zijn energie kwijt kan. 

  VOORDELEN VAN CROSSFIT KIDS

  • Het is super leuk
  • Je wordt fitter
  • Je wordt sterker
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen
  • Je ontmoet nieuwe vriendjes en vriendinnetjes
  • Je leert werken in teams

  VEEL VOORKOMENDE OEFENINGEN

  Bekijk ze op YouTube!

  COME AND JOIN NOW

  Crossfit vrouwen Waalwijk Tilburg
  Fuctional Body Building Waalwijk Tilburg
  Fuctional Body Building Tilburg Waalwijk

  GIVE IT YOUR 100%