wanna join?

ERVAAR OF WE BIJ ELKAAR passen

 

MAAK KENNIS MET ONZE COACHES

Nadat jij je hebt aangemeld bij ons, koppelen wij jouw profiel aan een van onze professionele en goedlachse coaches.

ERVAAR VRIJBLIJVEND JOUW GRATIS INTAKE

We vinden het belangrijk dat jij je bij ons gaat thuis voelen en dat je een duidelijk beeld krijgt van welke soorten lessen we bieden. Wil je in groepsverband aan de slag of toch liever 1 op 1? Welke lessen passen het beste bij jouw doelstelling? En kan jij het sporten combineren met je huidige levensstijl.

Om te kijken of CrossFit bij jou past gaan we vervolgens een CrossFit les proberen. Je gaat ervaren hoe een les is opgebouwd, je zal enkele bewegingen gaan leren en tot slot ga je een workout ervaren, welke is afgestemd op jouw persoonlijke niveau. En niet te vergeten maak jij kennis met de meest gezellige en sportiefste community van Waalwijk en omstreken.

SELECTEER SAMEN MET JOUW COACH JE “FITNESS-TRAJECT”

Na je introductie les zal je coach je helpen een fitness traject te kiezen, je persoonlijke doelen te stellen en je uitleg geven over de verschillende flexibele lidmaatschappen. Uiteraard zit je nergens aan vast en heb je altijd de mogelijkheid om er rustig over na te denken.

MAANDELIJKSE CHECK IN

Als je lid bent geworden dan hebben we, naast alle leuke contactmomenten gedurende de lessen, maandelijks een 1 op 1 moment met jou. Dit kan in de box of telefonisch. We zijn benieuwd naar jou! Hoe je het ervaart en hoe het gaat met het bereiken van jouw doelen!

7

Ik heb interesse in?

* De gratis proefmaand start direct na activering van je account

12 + 6 =

RxGUIDE sportschool Waarlwijk Tilburg logo
9

A good team is a greater action