it’s time to

SPECIALTY COURSES

7

RxGUIDESPECIALTYCOURSES

In onze specialty courses streven we ernaar om gerichte doelen te bereiken binnen verschillende facetten van gezondheid en fitness. Of het nu gaat om het verbeteren van techniek in weightlifting, het verfijnen van vaardigheden in gymnastiek, of het optimaliseren van voeding voor specifieke doelstellingen, onze cursussen zijn ontworpen om resultaatgericht te zijn.

Wat onze specialty courses onderscheidt, is de nadruk op kwaliteit boven kwantiteit. We houden de groepen bewust klein, waardoor elke deelnemer de individuele aandacht krijgt die nodig is om vooruitgang te boeken. Deze intieme setting stelt onze coaches in staat om diepgaande begeleiding te bieden, waarbij ze zich richten op de unieke behoeften en doelen van elke deelnemer.

  SWEAT training Waalwijk Tilburg Sportschool

  VOOR WIE ZIJN DE SPECIALTY COURSES

  Onze specialty courses zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar meer diepgang en een doelgerichte en effectieve benadering van gezondheid en fitness. 

  Onze specialty courses zijn niet alleen gericht op het behalen van doelen, maar ook op het genieten van het proces en het behalen van resultaten op een snellere en effectievere manier. Door te werken in kleine groepen met meer aandacht en diepgang, bieden onze specialty courses niet alleen een kans om snel resultaat te halen, maar ook om plezier te hebben tijdens het proces.

  Met onze focus op individuele begeleiding en persoonlijke aandacht, kunnen deelnemers snel vooruitgang boeken en hun doelen bereiken op een manier die zowel bevredigend als leuk is.

  HOE ZIET EEN SPECIALTY COURSE ERUIT?

  Welkom bij onze specialty courses, op maat gemaakte programma’s ontworpen om jouw fitnessdoelen te verwezenlijken binnen een periode van 8 tot 12 weken. Onze aanpak is gericht op het leveren van maximaal resultaat en plezier, en daarvoor bieden we een combinatie van fysieke coaching sessies en een online programma om zelfstandig mee aan de slag te gaan. 

  Elke week kom je samen met je groep die allemaal vastbesloten zijn om vooruitgang te boeken en hun doelen te bereiken. Tijdens de fysieke coaching sessies van 1,5 uur krijg je persoonlijke begeleiding van onze ervaren coaches, die je zullen helpen bij het verfijnen van je techniek, het verbeteren van je vaardigheden en het maximaliseren van je resultaat. 

  Naast de wekelijkse coaching sessies krijg je ook toegang tot ons RxGUIDE online programma. Hier vind je o.a. aanvullende workouts, voedingsadvies en ondersteunende materialen die je helpen om ook buiten de sessies om aan je doelen te werken. 

  VOORDELEN VAN SPECIALTY COURSES

  • Meer aandacht
  • Verdieping in specifieke materie
  • Sneller resultaat
  • Meer plezier

  COME AND JOIN NOW

  SWEAT les Sportschool waalwijk
  Sweat training
  Training sportschool

  GIVE IT YOUR 100%